Block och folder – ICA Banken Företag

ICA Banken lanserade under hösten 2016 en företagsbank för ICA-handlarna. Vi på ICA Reklam tog fram en folder, ett block och en film. Jag var med vit fotograferingen och gjorde ut originalen efter ADs skisser. AD: Pernilla Bäck, fotograf: Joakim Alexandersson och copy: Maria Hanseblad.Blockfolder_icab

Event 2 – ICA Försäkring

När det var dags att lansera ICA Försäkring mot kund hjälpte vi på ICA Reklam till.
Rollups, vägg, lamor med tipspromenad, störtställ, bord och giveaways. Här gjorde jag ut enheterna efter skiss från AD: Anna Björkgård och Pernilla Bäck och copy: Carl Jönsson.

IMG_6600

Vi gjorde två giveaways till barnen; en pysselbok med tips och pyssel och en brandhjälm. Pysselboken gjorde jag och illustratör Thomas Franzen tillsammans med copyn Carl Jönsson.

Givaway_icaf_pysselbok

De vuxna fick ett ljusstop tillsammans med en folder. Illustrationerna på baksidan har jag gjort.Givaway_icaf_ljustopp

Väggfoliering – ICA Banken

ICA Bankens kommunikation i ICA-butikerna skulle uppdateras. Här var jag med från idéfasen till orderskrivande och kontakt med beställarna. AD: Joakim Ahnfelt, copy: Maria Hanseblad. Bankvaggar_ICAB

Fotografering – ICA Försäkring

ICA Försäkrings visar upp sina olika försäkringar med förpackningar. Silver, byrån som tog fram idén gjorde ut tre av förpackningarna. Vi på ICA Reklam fick i uppgift att fota till kvarvarande försäkringar.

Jag, AD (Pernilla Bäck) och fotograf (Patrik Roos) skötte fotograferingen. Fotografering_ICAF

Annonser – ICA Banken Kontantkort

Digitala och analoga annonser för ICA Bankens kontantkort. Jag var med vid fotografering av flygplan/mjölkpaket och har gjort enheterna efter AD:s skiss. AD: Pernilla Bäck, copy: Carl Jönsson.

BANNER_ICABanken_REKHLG1233_468x240_mjolk BANNER_ICABanken_REKHLG1233_468x240_flyg

image001

Event 1 – ICA Försäkring

Det var dags för ICA Försäkring att lanseras internt på ICA. Vi på ICA Reklam gjorde bl a en stor vepa, rollups, “förpackningarna” i storformat och affischer till ICAs huvudkontoret i Solna. Jag gjorde formen på enheterna, copy var Carl Jönsson.

Event1_ICAF

Annonser ICA Kvantum

Jobbar även en del med annonser för de olika Kvantum-butikerna. Här kommer några exempel på annonser jag gjort.

En liten annons med ICAs kampanj ”Ta ett grönt år med ICA”.

En stor annons med fisktema. En lite delikatessdel finns med inramad i en egen ruta för att inte blandas med fiskvarorna.

DR ICA Kvantum

På mitt nuvarande arbete, ICA Reklam, jobbar jag främst med DR-blad. Dvs direktreklam som hamnar i var mans brevlåda. Här är lite exempel på saker jag gjort. Några är gjorda på “frihand” och några är mallar som jag anpassat efter varorna.

Mittuppslag i DR-blad. Blomsida som är gjord efter en mall.

Mittuppslag i DR-blad. Här fick jag bara de två varorna att utgå från. Jag har valt recept och layoutat uppslaget.

Mittuppslag i DR-blad. Spanska delikatesser på ena sidan och en vara på andra. Här fick jag varorna och att det skulle vara någon form av spansk vecka-tema. Har satt ihop layout och recept.

En sida ur ett DR-blad. Fick de italienska varorna och satte ihop en layout som passade temat.

Grafisk profil – GM

Ett skarpt uppdrag under min utbildning. Att skapa en grafisk profil åt företaget Grösfjeld Management. Jag jobbade tillsammans med Moa Westerdahl.

« Föregående inlägg