Nytto-brunch

Jag, Amanda och Frida är ute och går två mornar i veckan och under en av dessa promenader kom vi fram till att vi skulle ha en brunch tillsammans. Vi är alla tre intresserade av träning och nyttig mat och bestämde därför att det skulle bli en nyttig brunch. (Frågan är hur nyttigt det är när man äter så mycket… men, men.)

Igår var dagen för brunchen och alla hade gjort i ordning sin del av brunchen. Åh gud, så gott det var!

Brunchen bestod av: bananpannkakor, mandelpannkakor, kesella- och hallonröra, fruktsallad med mango, grape och äpple, frukt-yoghurt-müsliröra, melon, jordgubbar, två sorters bröd, ost, salami, gurka, tomat, kaffe, proteinmuffins, jordnötssmör.

Jag fixade frukt-yoghurt-müsliröran. Den bestod av hackade kiwis, jordgubbar och passionsfrukt i botten, nästa lager var turkisk lättyoghurt med lite honung och överst en müsli på caschewnötter, mandel, valnötter, kokosflingor, rågflingor och gojibär. Alla ingredienser förutom gojibären rostade jag i en stekpanna med lite vaniljsocker och honung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *