Vacation in a hot location

Semestern började med en överraskning. Martin hade sagt att jag inte skulle boka in något under måndag och tisdag då vi skulle hitta på något. Jag blev tillsagd att packa en väska med badkläder, övernattningsgrejer och något fint att ha på mig. Sen bar det av till Tjuvkil där vi plockade upp Evelina, som inte heller visste något, och Engman. Sen bar det av till Marstrands Havshotell. Där åt vi lunch och checkade in. Vi gick ner i SPA:t och bastade, badade och bubblade.

Sen blev det middag på Hamnkrogen och övernattning på Havshotellet. Dagen efter väntade en god frukostbuffé och efter utcheckningen åkte vi till Tjuvkil och hängde. Fin start på semestern.

Söt skylt på en bänk på Koön // Solnedgång från balkongen
Bär i Tjuvkil // Okej då!  

 

Resten av första semesterveckan har bestått av båtåkning med mamma, pappa och Carro, shopping med Carro och besök hos farmor och farfar och häng med brudarna.

Igår blev det en härlig båttur till Dyrön med Martin och Carro. Sol och bad från klipporna och sen makrillslunch på Dyrö krog. En sväng till Sofia och Johan som bjöd på supergod trerätters fick avsluta lördagen.

Båttur med övernattning med mamma, pappa och Carro

Lisa är äntligen hemma. Kul att se alla fina tjejer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *