Hello there 2015

Nytt år – nya möjligheter som man brukar säga.

2014 har varit både bra och dåligt, ev mer om det senare. Men nu är det dags att blicka framåt. Mycket resor att se fram emot. Barcelona för att fira Martins pappas 60-årsdag, Palma för att hälsa på Frida som flyttar dit för att jobba som lärare och en semesterresa till Kroatien.

Årets nyårlöften blir inte hårda. Tänkte börja med att uppfylla de som jag inte klarade 2014: att åka till USA eller Kroatien – Kroatien får det bli, har velat åka dit så himla länge så i augusti bär det av. Sen får det andra löftet bli ett gemensamt för mig och Martin: göra mer saker tillsammans. Alltså inte bara det där vardagliga, utan att försöka få en en lite mer udda sak varje månad som tex en middag ute (udda för oss som har mycket med innebandyn, hinner knappt det ens), klättra, bio you name it.

God fortsättning på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *