Morgonstund

En sån där blogglista som jag hittat på ett par ställen nu, hos Clara och Sandra bland annat!

När går du upp?
På vardagar ringer klockan 5.30, men går upp först 5.45. På helgen är det lite olika, men mellan 8 och 9.30 typ.

Vad är det första du gör varje morgon?
Kollar på min telefon, i följande ordning betar jag av Instagram, Facebook och Snapchat.

IMG_2865

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Max 15 minuter. Toabesök, deo, ansiktstvätt, smörj, smink, borste genom håret och på med eventuella juveler.

Är frukost viktig?
JA!! Älskar frukost och vaknar ofta hungrig. På vardagar så samåker jag och Martin just nu och han är så snabb och jag vill gärna snooza, så då tar jag med mig frukost till jobbet. Men på helgen då är det frukostfokus!

IMG_2844

Vad äter du till frukost?
På vardagar blir det ofta a-fil med banan och müsli och ett ägg. På helgen varierar jag mer, då blir det bananpannkakor, smörgås, frukt…

Är du morgontrött?
Ja det är jag. Är tidigt på jobb eller tränar innan jobb mest för att jag och Martin samåker. Jag är väldigt nöjd över att jag kommit ur mitt snooze-träsk. Hade riktigt stora problem med snooze i kombination med flex-tid på jobbet så kunde snooza i typ 1,5 timma.

Vad har du för alarm?
Använder läggdags-appen på iPhone som Sandra har skirivit om här.

Hur ser en perfekt morgon ut?
En perfekt morgon är på helgen. Jag sover till 8.30 och känner mig utvilad. Ligger kvar och drar mig en kort stund i sängen. Sen upp och på med mjukisar, kanske tar en promenad i morgonsolen. In igen till frukosten som består av massa god frukt, smoothies, pannkakor, frallor och gokaffe. Efter att frukosten landat i magen landar jag i soffan framför en film med mitt täcke. Mmmm…

IMG_3682

Vad är det bästa med morgonen?
Att få äta frukost. Haha, jag är ofta jättehungrig när jag vaknar på morgonen.

Hur går du helt klädd på morgonen?
Vardagsmornarna är så korta så då blir det från naken till kläderna jag ska ha på under dagen. På helgen drar jag gärna på mig en mjuk t-shirt, mjukisbrallor, min fula teddy-fleece och fårskinnstofflor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *