Kvällslistan

Jag tänker som Clara: eftersom jag gjorde en morgonlista måste jag ju såklart göra en kvällslista också.

När går du och lägger dig på kvällen? 
På vardagar lägger jag mig mellan 21 och 22. På helgen varierar det.

Vad är det sista du gör på kvällarna? 
Kollar mobilen, lägger mig tillrätta på höger sida med täcke mellan knäna och armen under kudden.

Hur lång tid spenderad du i badrummet varje kväll? 
Om jag duschar så blir det kanske 20 minuter. Annars blir det kanske 5–10 minuter. Toa, borttagning av smink och tandborstning.

Är kvällsfika viktigt? 
Nej inte så värst. Kanske en macka eller en frukt om jag har tränat efter middagen annars inte.

Är du kvällstrött? 
Ja, konstigt nog är jag både morgontrött och kvällstrött, haha. Men mest på vintern.

Vad har du för kvällsrutin? 
Kollar på tv. Fixar med frukost och matlådor som ska med till jobbet dagen efter, packar träningsväska och lägger fram kläder. Duschar, sminkar av mig, smörjer in mig och borstar tänderna. Lägger mig i sängen och kollar telefonen. Kanske läser lite men somnar fort.

Hur ser en perfekt kvällsstund ut? 
Goda smörgåsar och te framför tv:n. Gärna Mandelmanns gård som går på 4:an nu. Duschat och torkat håret har jag redan gjort. Benen är nyrakade och insmorda. Lakanen är rena. När jag kollat klart på tv går jag upp och borstar tänderna och lägger mig och läser en stund medans Martin kliar mig i håret.

Hur går du klädd på kvällen? 
Mjukisbyxor, bh-löst och fårskinnstofflor. Håret i en knut.

Vad är det bästa med kvällen? 
Att få gå och lägga sig i sängen. Älskar verkligen när man får gå och lägga sig i en go säng efter en lång dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *