London – dag 3, 4 & 5

Dag 3
Började dagen med café-frukost och tog oss sedan med tunnelbanan till Camden. Där strosade vi runt på marknaden och kollade in massa kul grejer. Det roligaste var ju maten, sjukt mycket spännande mat, synd att man inte orkade smaka på allt. Det vi tryckte i oss var columbians street food och halloumi fries.
thumb_IMG_5439_1024 thumb_IMG_5440_1024

Efter en stund i gassande sol på Camden gick vi vidare med sikte på Britush museum. Men först ett stopp med cider och strumpbyxekapning.
thumb_IMG_5442_1024 thumb_IMG_5447_1024 thumb_IMG_5448_1024

Nästa stop blev Hipchips som vi hade spanat in. Sjukt mycket chips i olika färger med goda dipper. Den stora portionen var i största laget och vi fick kämpa i oss chipsen, och det är ovanligt med tanke på Emmas förkärlek för just chips.
China town låg i närheten så där promenerade vi av vår mätthet.

På kvällen blev det japanskt i en food court i Covent garden.thumb_IMG_5452_1024 thumb_IMG_5453_1024

Dag 4
Ny dag och nytt tips. Breakfast club skulle enligt vittnen ha en fantastisk frukost. Jag hade hört att det kunde vara en del kö, men hur illa kunde det vara tänkte jag. Ganska illa, en timma i kö. Men väl inne fick vi i oss en riktigt god frukost och efterlängtat varmt kaffe.thumb_IMG_5454_1024 thumb_IMG_5458_1024 thumb_IMG_5459_1024

Efter den goda frukosten gick vi vidare till Londons naturhistoriska museum och kollade in de gamla dinosarna.

Efter en lång dag med ca 2 mils promenda avslutade vi med pizza på en liten pub.

thumb_IMG_5462_1024

Dag 5
Café-frukost fick återigen starta vår dag, men denna gången på Pret a manger. Frukt, yoghurt och massor av godsaker. Sedan tog vi oss vidare för att kolla in St Pauls kyrka, men där snålade vi och gick istället på Tate moderns gratis-utställningar.

Sen fick vi skynda oss (viss misskalkylering i km) till vår bokade afternoon tea. Vi fyllde på med champagne, te, scones och goda bakverk innan det var dags att ta oss mot flygplatsen och vidare hem.

thumb_IMG_5469_1024

En helt fantastisk resa till London som blev mer än jag önskat (trots att vi aldrig fick gått på Harry Potter-museet…) med min bästa vän!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *